Home / NOVOSTI / Kultura / I ovog ljeta se sprema muzički spektajkl na North fest-u (FOTO)
Foto: PRISMA

I ovog ljeta se sprema muzički spektajkl na North fest-u (FOTO)

I ovog ljeta će na sportskim terenima Hotela „Bianca Resort & SPA“ u Kolašinu ljubitelji dobre svirke moći da 27. i 28. jula a uživaju u muzičkom spektaklu koji pripremaju organizatori North festa.

„Naša želja je da North postane značajna turistička manifestacija svima nama koji živimo i radimo u Kolašinu, a posebno onima koji se bave bilo kojim vidom turizma i ugostiteljstva. Pored podrške Opštine Kolašin i Turističke organizacije Kolašin, raduje nas činjenica što su prepoznali potencijal North festa i značajno nas pomogli poput hotela Bianca Resort & SPA i kompanije Beppler&Jacobson Montenegro koji i već drugu godinu za redom učestvuju u sponzorstvu naše manifestacije”, kazao je Duško Gošnjić, organizator i osnivač North festa.

RorbanaNorthFestu2017

Foto: PRISMA

Kako se navodi, za ovogodišnje izdanje North festa nastupiće nekoliko bendova koji su obilježili muzičku scenu 80-ih i 90-ih.

Organizatori su se potrudili da Festival upotpune nastupima bendova koji se vrlo rijetko okupljaju, prije svega Tap 011 u originalnoj postavi sa Gocom Tržan i Ivanom Peters, nekadašnji pjevač grupe Smak, Dejan Najdanović Najda sa svojim bendom Smak tribute i legendarna grupa Bolero.

Istaknuto je da iz regiona dolaze i makedonski sastav Ki (pobjednici Zaječarske gitarijade 2017. i Festivala Omladina u Subotici 2018.), grupa Sila nečista iz Hrvatske, a domaće boje brane Rudolf iz Kolašina, Akademia iz Bara i podgorički bendovi Parampaščad i Bubnjevi.

NASKNorthfest2017

Foto: PRISMA

“Ubijeđeni smo da je održavanje jednog ovakvog Festivala vrlo značajno za ukupnu turističku ponudu grada. Prošlogodišnji North fest okupio je veliki broj ljudi iz svih gradova Crne Gore, a ovogodišnje izdanje će umnogome nadmašiti prethodno. Okupili smo bendove koji ne nastupaju često u Crnoj Gori, neki od njih kao što je Tap 011 nastupiće poslije punih 20 godina u punom sastavu, a mnogi od njih nastupiće prvi put u Kolašinu, i uopšte u Crnoj Gori“, ističe Gošnjić.

Novitet na ovogodišnjem North festu će biti i besplatno kamp naselje kao i dnevne žurke u toku oba festivalska dana.

Check Also

UDES U PODGORICI: Dvoje teže povrijeđenih, van životne opanosti

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *