Home / NOVOSTI / “DJEVOJKA” osumnjičena za užasno ubistvo studenta Marka Radovića (24) je, u stvari, njegov ljubavnik (FOTO)

“DJEVOJKA” osumnjičena za užasno ubistvo studenta Marka Radovića (24) je, u stvari, njegov ljubavnik (FOTO)

Za ubistvo studenta Marka Radovića (24), koji je od ubodnih rana na smrt iskrvario u Zemunu u Ševinoj ullici, osumnjičen je njegov ljubavnik Goran A. (34), saznaje “Blic”.

U zajedničkom dvorištu ima još šest domaćinstava, a potresene komšije opisuju Marka kao dobrog susjeda, koji nikada nije pravio probleme te da ne slute šta bi mogao biti motiv ovog ubistva.ž

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Izgubljen je jedan mlad život. Marko je bio dečko za primjer. Nikada mu sumnjivo i problematično društvo nije dolazilo, samo sam viđao jednu djevojku – dodaju komšije.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Osoba za koju su komšije mislile da je ženskog pola, u stvari je bila Markov ljubavnik, transvestit Goran A.

Marko RadovićFOTO: FACEBOOK
Marko Radović

Radović se u Zemun doselio prije oko četiri godine kada je počeo studije u Beogradu. Živio je sam i mirno kao podstanar. Komšije pretpostavljaju da je bio pri kraju studija, a oni koji žive u kućama u zajedničkom dvorištu, o Marku imaju samo riječi hvale.

– Marka sam poslednji put vidio pre dva dana. Sreli smo se u dvorištu i pričali o običnim stvarima kao što je vrijeme. On je bio dobar mladić, živi i studira ovdje već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu – rekao je jedan od komšija. Svađu od prethodne večeri čuo je komšija koji je živio pored njega, ali nije želio da daje komentar medijima, več je samo rekao da je sve što zna rekao policiji. Pretpostavlja se da je taj susjed i pozvao Hitnu pomoć.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

U zajedničkom dvorištu jutro nakon ubistva zatiču se jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobjegne.

Prema prvim informacijama, ubistvu su najvjerovatnije prethodile svađa i tuča između napadača i žrtve u stanu oko 22 sati. Napadač je na Marka krenuo nožem, zbog čega mladić izlazi u dvorište ispred kuće. O krvavom jurenju po dvorištu svjedoče brojni tragovi i lokve krvi po zidovima okolnih kuća i vrata dvoršta.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Sudeći po tome, Marko je pokušao da pobjegne od pomahnitalog napadača sa nožem. Ispred njegove kuće i jutro nakon zločina zatečena je velika lokva krvi. Tragovi svjedoče da je Marko zatim potrčao ka kući preko puta svoje gdje je na zidu ostavio otiske, da bi ranjen uspio da otvori vrata kapije i izađe na ulicu. Krvavi otisak šake na dvorišnim vratima pokazuje da se nesrećni mladić vjerovatno, sa zadobijenih više ubodnih rana, njome pokušao da zadrži krvarenje.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Marko Radović tada uspijeva da izađe iz dvorišta, prelazi ulicu, međutim tu na trotoaru pored drveta pada, gdje je od zadobijenih povreda i izdahnuo, čemu takođe svjedoče tragovi krvi.

Napadač je pobjegao u nepoznatom pravcu nakon napada. Međutim, policija je ubrzo nakon zločina uhapsila Gorana A, zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo.

Kako je saopšio MUP, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Check Also

TRAGEDIJA: Drvo ubilo muškarca (76)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *