Home / NOVOSTI / KRENEM JUTROS NA POSAO, NA SEMAFORU KOD BOLNICE HAOS! Pomislim sudar i vidim taksistu… (FOTO)

KRENEM JUTROS NA POSAO, NA SEMAFORU KOD BOLNICE HAOS! Pomislim sudar i vidim taksistu… (FOTO)

Nisam ni bio svjestan toga koliko psovki znam dok mi se prvi put nije desilo da mi taksista bahato preseče put i napravi haos u saobraćaju, jer on, zaboga, ne može da čeka. Zato apsolutno razumijem ljude iz Kragujevca koji su totalno po…deli kad su vidjeli automobil sa TX tablicama kako zaustavlja saobraćaj nasred raskrsnice – ali su se sekund kasnije ugrizli za jezik kad su vidjeli ko stoji pored automobila.

Deka. Sa štapom za hodanje. Tačnije, sa dva štapa, i pokušava da pređe ulicu na jako kratkom semaforu. A taksista – kog su na početku svi psovali – prepriječio je sva ostala kola kako bi izašao i pomogao čovjeku da pređe put bezbjedno, držeći ga za ruku, pišu Mudrolije.

Svemu je posvjedočila i Dragana Miletić, radio voditeljka iz Kragujevca, koja je na svom Fejsu podijelila slike i predivnu priču.

“Krenem jutros na posao, na semaforu kod bolnice, haos. Pomislim, opet sudar, ništa neobično i opet taksi, sasvim logično. U stvari, pažnju mi skrene mladić koji izlazi iz auta i viče:

– Daj bre majmune, skloni auto, šta glumiš tu?!

I onda tek ukapiram da je taksista, čovjek koga poznajem još dok je bio dječačić, zaustavio vozilo tačno nasred raskrsnice, izašao iz auta i pomaže dedi da pređe ulicu. Taj semafor kod bolnice je sa bočne strane izuzetno kratak, čak i ja tu jedva pretrčim da bih prešla ulicu.

Deda je krenuo sa dva štapa da mili i na pola puta su ga opkolila vozila kojima se otvorio semafor. Svi su počeli da trube, jer žure i gde je sad pošao deda i što puštaju dedu samog da lunja po ulici sa dva štapa i svi žurimo na posao i šta sad, da sam udario dedu, da robijam kao za čovjeka….

 

A deda se ukopao i sada već ne zna na koju stranu treba da ide.

Samo jedan čovjek je zaustavio saobraćaj i sasvim strpljivo i polako, sa puno poštovanja, preveo dedu na željenu stranu.

Šta mislite, hoćemo li mi ikada ostariti?

Ili se plašimo da razmišljamo o tome?

Dobar dan!”

 

(Kurir.rs/Mudrolije)

Check Also

Sestra ubijene Jasmine Dominić sve priznala policiji?

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *