Home / ŽIVOT + / Horoskop / EGOCENTRIČNI I BAHATI: Tri znaka zhoroskopa koja ne vole nikoga osim sebe

EGOCENTRIČNI I BAHATI: Tri znaka zhoroskopa koja ne vole nikoga osim sebe

Glavna osobina im je sebičnost, a prepoznatljivi su i po ogromnoj dozi samoljublja

Iako nikada ne bi to priznali, sledeći znaci zodijaka imaju izražene narcističke crte ličnosti. Jednostavno, oni misle da su najbolji, isključivo sve čine radi sopstvenog zadovoljstva i uvijek će sebe istaći u prvi plan.

Ovan

Prvi znak zodijaka, jednako i najvatreniji, ima mnogo vrlina ali i jednu ogromnu manu koja smeta gotovo svima, a to je i narcisoidnost. Iako je dobro i zdravo voljeti sebe, pripadnici ovog znaka često u tome pretjeruju te idu toliko daleko da sebe vide kao pobednika, pametnjakovića, najljepšu i najposebniju osobu na svijetu. Osim što ih to može koštati na nivou prijateljstva, jedno loše mogu proći i u ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednim od najpovršnijih znakova. Kao velike estete, one vole lijepe stvari i lijepe ljude te se može reći da tako posmatraju svijet, al i sebe. Obožavaju da privlače pažnju drugih ljudi i očekuju poseban tretman. Pripadnici ovog znaka često govore o svojim uspesima, a nerijetko i preteruju u tome. Nije bitno ako ste nešto učinili jednako dobro kao i ona, Vaga će vam reći da je to ona učinila to bolje.

Lav

Vatreni Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti i čini se oni to ne pokušavaju ni da sakriju od drugih. Oni se iskreno dive sebi, obožavaju da budu u centru pažnje i često sve znaju najbolje. Koliko Lavovi vole da imaju dobar ugled u društvu govori činjenica da bi oni pristali vole da učine nešto za druge samo kako bi se o njima pričalo lijepo.

Astro zabaa

Check Also

“Ti si bruka Crne Gore!” Stanijin dečko slao perverzne gole slike poznatom glumcu, pogledajte skandalozne poruke! (FOTO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *