UPRAVA POLICIJE: Tužilaštvo upoznato sa izjavama Radončića - Volim Podgoricu

UPRAVA POLICIJE: Tužilaštvo upoznato sa izjavama Radončića

Nadležno tužilaštvo upoznato je o navodima u medijima koji se odnose na izjave Šemsudina Šekija Radončića, u vezi sa detaljima istrage pokušaja ubistva novinarke ND “Vijesti” Olivere Lakić, saopšteno je danas iz Uprave policije .

“Ukoliko nadležni tužilac naloži postupanje u vezi sa navedenim policija će postupiti po tom i po svakom drugom nalogu tužioca u vezi sa ovim predmetom”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

 

U saopštenju Uprave policije se navodi da policajci preduzimaju intenzivne mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela pokušaja ubistva Olivere Lakić, 8. maja 2018. godine oko 21 čas.

“Službenici policije će u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzeti dalje mjere i radnje koje se tiču istrage”, rekli su iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da službenici Uprave policije nisu javnosti saopštavali detalje vezane za istragu koja se odnosi na istragu usmjerenu na rasvijetljavanje pokušaja ubistva Olivere Lakić.

“U cilju nesmetanog odvijanja toka istrage u ovom predmetu nismo u mogućnosti da javnosti saopštimo detalje, osim onih koje smo već prvobitno saopštili kada se događaj desio”, kazali su iz Uprave policije.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com