POŠTUJ MOJU MAJKU! Brutalna tuča radnice i mušterije u restoranu! Radile pesnice, tacne, stolice, a onda su se umiješali i drugi radnici (VIDEO) - Volim Podgoricu

POŠTUJ MOJU MAJKU! Brutalna tuča radnice i mušterije u restoranu! Radile pesnice, tacne, stolice, a onda su se umiješali i drugi radnici (VIDEO)

Objavljena je šokantna snimka na kojoj se vidi kako je radnica Mekdonaldsa brutalno pretukla mušteriju nakon što je ova navodno zatražila besplatni sok. A kad ga nije dobila, počela je sa agresivnim ponašanjem

Video ove divlje svađe u poznatom američkom lancu brze hrane objavljen je na Fejsbuku, ali tačno mjesto i vrijeme događaja nije poznato.

– Ovo se dogodilo u Mekdonaldsu. Gospođa je tražila da joj se čaša napuni besplatnim sokom, a radnica je zatvorila aparat za sok i nije želela da joj natoči – stoji u objavi na Facebooku uz ovaj video.

Na snimku se može vidjeti kako žena baca radnici šejk u glavu, nakon čega ova gubi strpljenje i kreće u brutalan fizički obračun. Mušterija je radnicu u jednom trenutku udarila poslužavnikom u glavu, a onda je usledila brutalna osveta.

Žene su jedva razdvojene jedna od druge, a u smirivanju strasti učestvovali su i ostali radnici restorana, kao i mušterije koje su se našle u blizini.

Osim fizičkog nasilja, dominiralo je i ono verbalno jer se čulo kako psuju jedna na drugu. Radnica je u jednom trenutku rekla: Moja mama nije mrtva, poštuj moju mamu’, iako nije jasno na šta se to tačno odnosi.

U jednom trenutku, nakon još nekoliko uvrjedljivih riječi, ali napokon bez udaraca, dve žene su se nekako smirile i situacija je napokon dovedena pod kontrolu.

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com