VOZ OPET U KVARU! Putnici blokirali magistralu u Golubovcima, Željeznica poslala JEDAN autobus za 400 ljudi! - Volim Podgoricu

VOZ OPET U KVARU! Putnici blokirali magistralu u Golubovcima, Željeznica poslala JEDAN autobus za 400 ljudi!

Voz koji saobraća iz Bara za Podgoricu, ostao je večeras nešto prije 19 časova u kvaru u Gubovcima. Željeznički prevoz Crne Gore je reagovao tako što su poslali jedan autobus na oko četiristo putnika, pa su nezadovoljni putnici iz revolta blokirali magistralu u Golubovcima.

-Zamislite samo to neodgovorno ponašanje Željezničkog prevoza, koji se na taj način direktno rugaju putnicima, od -kojih zavisi profit njihove firme. Pored toga što se putnici voze u raspalim vagonima, koji su izvor zaraze, sada ih pomenuta firma i na ovaj način ponižava. Ukoliko neki od njih nemaju novca za taksi, a većina evidentno nema, moraće pješke do Podgorice, navodi Dragoje Vlahovič. 

Menadžment Željeznice, kako dodaju, ili ne zna da radi svoj posao ili firmu namjerno tjera u propast, jer su ovakve situacije česta pojava na crnogorskim prugama. Putnici kažu da za ovakvo ponašanje neko mora da snosi odgovornost.

-Niko se njihovim raspalim vozovima ne vozi zato što to želi, već što ga je muka natjerala.

Putnici su revoltiran i kažu da je krajnje vrijeme da se ovakvom ponasanju Željeznice Crne Gore stane na put.

–Da živimo u noralnoj državi, Željeznica bi za svako koasnjenje morala putnicima da isplati obestećenje, pa bi vodili računa – kaže jedan od putnika.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com