ZVANICE IZ CIJELOG SVIJETA U ŠOKU Evo šta je sin Bogoljuba Karića tražio od gostiju kao poklon za svadbu - Volim Podgoricu

ZVANICE IZ CIJELOG SVIJETA U ŠOKU Evo šta je sin Bogoljuba Karića tražio od gostiju kao poklon za svadbu

Nebojša Karić, sin Bogoljuba Karića, i njegova izabranica, lijepa Ruskinja Ksenija pred mnogobrojnim članovima familije i prijateljima zavjetovali su se juče na vječnu ljubav na Kraljičinoj plaži u Crnoj Gori, a zanimljivost je da je ovo prvo i jedino vjenčanje na tom mjestu za koje tvrde da je obasjano suncem i noću i danju.

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Među zvanicama na svadbi godine, pored svih članova porodice Karić, našli su se mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici Nebojše Karića koji su ovom prilikom doputovali iz cijelog svijeta, sa različitih kontinenata i iz ogromnog broja zemalja poput Amerike, Rusije, Indije, Engleske, Avganistana, Kanade, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih.

Mnoge istaknute ličnosti, brojne diplomate i poslovni ljudi su među gostima koji uveličavaju slavlje uvažene porodice.

Skup zvanica iz ukupno tri hotela, u kojima je porodica Karić svojim gostima obezbijedila smještaj, počeo je već u 16 časova. Gosti su, potom, uživali uz Kvartet Unique muziku i koktel sve do 18 časova kada je započela svečana ceremonija sklapanja braka Ksenije i Nebojše.

– Interesantno je da je Nebojša svim zvanicama napisao da donesu samo po jednu knjigu na poklon za njegovu biblioteku. U jednom momentu brojni prijatelji iz čitavog svijeta, među kojima su bili Šeici iz Katara, Omana, Egipta, Indije, kao i biznismeni iz Amerike, Rusije, Kine, Njemačke i Kanade ostali su u šoku. Neki od njih su spremili konja na poklon, drugi veoma vrijedan nakit, ali Nebojša nije želio to da prihvati. Za novčani poklon je naglasio da najskuplji može da bude u iznosu od 50 dolara koji će se uplatiti kao prilog za nezbrinutu djecu. Mnogi komentari među svatovima su bili podijeljeni, neki su komentarisali da je pravi humanitarac kao što je to njegova majka Milanka, dok su drugi komentarisali da je prevazišao sve milijardere koji se gađaju preskupim poklonima. Međutim, svi su razumjeli njegovu želju i na tome mu čestitali – ispričao je dobro obaviješten izvor.

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com