CRNOGORAC UBIO ŽENU? Prvo joj pucao u leđa, pa u glavu? - Volim Podgoricu

CRNOGORAC UBIO ŽENU? Prvo joj pucao u leđa, pa u glavu?

Srpska policija zatražila je pomoć kolega iz Crne Gore u istrazi o ubistvu starice Miladije Kočović (77). Tamošnja policija vjeruje da je ubica starice došao sa teritorije Crne Gore, gdje je pobjegao nakon zločina, pišu „Novosti”.

Policija iz Novog Pazara i Sjenice traga za ubicom koji je u petak po podne, u selu Goševo na Pešterskoj visoravni, zvjerski ubio staricu Miladiju Kočović. Tužilaštvo je taj zločin okvalifikovalo kao teško ubistvo, a vjeruje se da se radi o koristoljublju. Za ubicom tragaju i pripadnici policije Beograda i Novog Pazara, kao i crnogorski graničari.

– Žitelje ovog dijela Peštera, koji su u šoku i strahu zbog svega što se dogodilo, dodatno je potresla informacija da Miladija nije ubijena jednim metkom iz puške, kako se najprije mislilo, već sa dva hica različitih kalibara: jednim iz puške, kojim je pogođena u leđa, i drugim iz pištolja, kojim joj je pucano u glavu. To je utvrđeno obdukcijom, a istražni organi sumnjaju da je nesrećna starica najpre ubijena puškom, a potom „ovjerena” pištoljem – pišu Novosti.
Iz kolibe na katunu nedaleko od Goševa, na padinama planine Giljeve, u kojoj živi porodica Kočović, ukradeni su puška i pištolj sa urednim dozvolama i 400 eura.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com