“KRALJ” MILO SE ZNOJIO… - Volim Podgoricu

“KRALJ” MILO SE ZNOJIO…

Povodom sinoćnjeg gostovanja predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića na državnoj televiziji, oglasio se danas Stevo Muk, predsjednik Upravnog odbora Instituta alternativa.

On je na svom Fejsbuk profilu, između ostalog poručio da se predsjednik se nije udostojio ni da dođe u prostorije TV, već se “nacionalni javni servis” pojavio tamo gdje predsjednik odlazi samo kad treba ugostiti nove ambasadore, u bašti predsjedničke rezidencije na Cetinju.

Fejsbuk post Muka prenosimo integralno:

“Nakon višemjesečne brutalne ofanzive vlasti na tek svježe oslobođenu RTCG, nakon konačnog osvajanja, učvršćivanja nove/stare okupacione vlasti na RTCG, sinoć se u velikom stilu pojavio Milo Đukanović lično. Trenutak simboličnog proglašenja okupacione zone.

Predsjednik se nije udostojio ni da dođe u prostorije TV, već se “nacionalni javni servis” pojavio tamo gdje Predsjednik odlazi samo kad treba ugostiti nove ambasadore, u bašti predsjedničke rezidencije na Cetinju.


Cetinje, rezidencija, scenografija. Milo mora izgledati kao kralj.

Ipak, ”kralj“ Milo se znojio ali to nije bilo zbog teških novinarskih pitanja. Nije bilo teških pitanja, nije bilo nezgodnih pitanja, nije bilo neprijatnih pitanja.

Pitanja više liče na teme, a potpitanja na usaglašavanje.

Novinarka koja je vodila intervju je više puta dopunjavala i pojašnjavala predsjednikove riječi, u svemu bivajući saglasna sa njegovim stavovima.

Predsjednik se u jednom trenutku zahvaljivao na “vrlo inspirativnoj temi”, a u drugom kazao da ( on i novinarka) ” možemo zajedno zaključiti“.

Na kraju je dobio i priliku da poentira novim saznanjima o zastari postupka u Italiji za šverc cigareta.
Predsjednik koji ima ovakav javni servis ne treba da brine za svoju budućnost!”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com