Home / ŽIVOT + / Horoskop / TRAŽITE MUŠKARCA? Ova tri znaka su savršena za ljubav!

TRAŽITE MUŠKARCA? Ova tri znaka su savršena za ljubav!

Ako želite da ostvarite duboku emotivnu vezu, punu poštovanja, odanosti i zabave, obratite pažnju na muškarce rođene u sljedećim znacima.

Vodolija

Iako zbog svoje lepršavosti često odaje utisak neozbiljnog muškarca, Vodolija kada naiđe na pravu osobu spreman je da uradi sve. Zato se i smatra savršenim partnerom, jer će uvijek biti svjestan vaših želja i potreba, a učiniće sve da budete zadovoljni.

Kao jedina mana navodi se njegova preosjetljivost, a u kombinaciji sa tvrdoglavošću može se javiti kontriranje i svađa, koja će se uz razgovor veoma brzo smiriti.

Vodolija ima dosta prijatelja, pun je ideja i želja za avanturom, te vam nikada sa njim neće biti dosadno. Dopušta izuzetnu slobodu, a traži kreativnu, inteligentnu i poštenu partnerku.

Lav

Lav će vas osvojiti svojom harizmom, a pretežno bira hrabre žene koje kroz život idu uzdignute glave. Ujedno, on će probuditi strast u vezi, pokazaće svu svoju darežljivost i svim silama će se boriti za vas.

Ujedno, muškarci rođeni u znaku Lava znaju da prave zabavu u životu, a svoju partnerku izuzetno poštuju i učiniće sve da se osjeća posebno. Iako će isprva izgledati kao škrtica u davanju komplimenata, vremenom će se osloboditi, a vi ćete se osjećati kao najposebnija žena na svijetu.

Mana im je prkos, te u trenucima kada nastupi sukob u mišljenjima, njegova strast će probuditi ratnički duh. Bukvalno sve mora biti kako je on zamislio.

Lavovi kod partnerki traže razumijevanje i jačinu. Žene im moraju biti jednake.

Škorpija

Muškarac Škorpija je jako snalažljiv, te na njega žena uvijek može da računa i osloni se. Iako u mladosti često lutaju i mijenjaju svoje partnerke, kada se uozbilji, muškarac u ovom znaku će imati oči samo za jednu ženu.

Posebno cijene poštenje i iskrenost, a spremni su da čuvaju tajne do posljednjeg daha. To isto očekuju od partnerke. Od nje očekuju izuzetnu posvećenost i vjernost.

Muški pripadnici ovog znaka su veoma senzibilni, a poznato je da su veoma vješti u seksualnim igricama. Potrebna im je jaka i ostvarena žena, ali dovoljno nježna kako bi se oni osjećali kao dominantni.

Super žena

Check Also

Šaban je za TRI mjeseca trebao da OŽENI sina Mihajla

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *