UHAPŠEN PODGORIČANIN: U Ulici 13. jula pretukao sugrađanina - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: U Ulici 13. jula pretukao sugrađanina

 

Saopštenje: Podgorica: Lišen slobode zbog privođenja na izdržavanje kazne zatvora za krivično djelo koje je počinjeno prije skoro devet godina

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući shodno operativnim saznanjima, pronašli i lišili slobode B.N. iz Podgorice, koji se potraživao nacionalnom potjernicom zbog privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od šest mjeseci, a zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda koje je počinjeno 23.12.2009. godine u Podgorici, na štetu D.M.

Tada je B.N. u Ulici 13. jula u Podgorici zadao oštećenom D.M. više udaraca stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela. B.N. je inače lišen slobode istog dana kada je počinio navedeno krivično djelo, 23.12.2009. godine, i uz krivičnu prijavu je priveden tužiocu. U toku postupka B.N. je međutim pušten da se brani sa slobode i od tada je bio nedostupan crnogorskim nadležnim organima. B.N. je, radi izdržavanja navedene kazne zatvora, sproveden u ZIKS.

 

2 komentara

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and after this each time a comment is added I get four emails with the same comment. Perhaps there is by any means you are able to remove me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com