Đurišić osuđen na 13 i po godina – Likaja ubio zbog djevojke? - Volim Podgoricu

Đurišić osuđen na 13 i po godina – Likaja ubio zbog djevojke?

Savo Đurišić osuđen je na 13 i po godina zbog ubistva Beka Likaja u Ulcinju, saznaje FOS iz Višeg suda. Osim ubistva osuđen je i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja.

Ovo je prvostepena presuda, a njegov branilac Aleksandar Đurišić kratko je FOS-u kazao da će se žaliti na presudu, ali da će svakako prvo pogledati razloge ovakve odluke suda.

Okrivljeni Đurišić je ranije saopštio da je u stanu zatekao polunagog muškarca kog je ubio, i da se zbog toga kaje. On je navodno pošao do stana da uzme neke stvari, gurnuo vrata koja su bila pokvarena nakon čega je čuo “da je nešto lupilo”.

“Izvadio sam pištolj koji nisam repertirao jer je u njemu već bio metak i čuo sam pucnje i više se ničega ne sjećam. Mislim da sam pokušao da podignem tog polunagog muškarca koji se nalazio u stanu. Pištolj nosim zbog bivšeg momka moje djevojke, jer nam je prijetio i napadao nas oružjem”, naveo je u odbrani okrivljeni Đurišić koji je dodao i da je njegova djevojka znala da ima pištolj.

Podsjećamo, ranije je svjedočila i Đurišićeva bivša djevojka Mirnesa Divljanović koja je tvrdila da je sa ubijenim Bećom Likajem “samo sjedjela u stanu” kada je u ušao njen momak Savo Đurišić i ubio ga.

“Savo je kriv. Ovaj čovjek je otišao ni kriv, ni dužan, samo se zadesio tu i eto… Savo je pokucao na vrata jednom, onda je nogom razvalio. U stanu je bilo upaljeno svjetlo, televizor je radio, muzika. Mi smo samo sjedjeli. Ja sa njim nisam imala ništa. Nakon pucanja Savo je pobjegao”, kazala je Divljanović dodajući da je Đurišić tukao tim istim pištoljem kojim je navodno počinio ubistvo.

“Svjedok Mirnesa Divljanović je iznijela mnogo neistina. Ja da sam znao da je ona u stanu sa nekim ne bih išao tamo. Žao mi je čovjeka i njegove porodice”, rekao je na jednom od ranijih pretresa okrivljeni Đurišić.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com