PODGORICA: Zelenilo uredno održava javne površine u gradu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Zelenilo uredno održava javne površine u gradu

Zelenilo d.o.o. Podgorica je u sklopu svojih redovnih aktivnosti u periodu od 05. do 08. oktobra bilo angažovano na različitim poslovima iz domena svog poslovanja.

Poslovi na košenju i grabuljanju su obavljeni u park šumi Zlatica, Ulici Bratstva i jedinstva i Ulici Radosava Burića, Bulevaru Vilija Branta (prostor oko pasarele), i Skopskoj ulici (područno odjeljenje biblioteke Radosav Ljumović) gdje je takođe izvršeno orezivanje žbunja i žive ograde, uklanjanje samoniklog rastinja kao i sječa suvog drveća.

Sječa suvog drveća, podizanje i formiranje krošnji drveća, košenje, detaljno grabuljanje i orezivanje žive ograde i žbunja je obavljeno i na prostoru oko KBC Crne Gore.

U Beogradskoj ulici, Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, Skopskoj ulici, Bulevaru Mihaila Lalića i Ulici Dositeja Obradovića ekipe Zelenila d.o.o. su bile angažovane na podizanju i formiranju krošnji dok je na Trgu Božane Vučinića izvršeno orezivanje drveća, samoniklo rastinje se uklanjalo i u ulici Bratstva i jedinstva. Na uglu Bulevara Josipa Broza i Bulevara Pera Ćetkovića je izvršena sadnja biljnog materijala. Nastavljeni su i poslovi na kontroli hidrosistema i čišćenju parkova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com