Mandić: Srbija i tradicionalna Crna Gora su pobijedile, a Montenegro je izgubio - Volim Podgoricu

Mandić: Srbija i tradicionalna Crna Gora su pobijedile, a Montenegro je izgubio

Lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić saopštio je danas da uvijek navija za tradicionalnu Crnu Goru, te da je to ključni razlog što je navijao za Srbiju u utakmici Lige nacija koju su u četvrtak u Podgorici igrale fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije.

On je reagovao povodom kako je naveo negativnih komentara povodom njegove čestitke reprezentaciji Srbije.

Mandić je u četvrtak veče nakon što je Srbija pobijedila Crnu Goru sa 2:0 između ostalog poručio: “Takođe čestitamo reprezentaciji Montenegra predvođenoj Fatosom Bećirajem na pristojnom otporu i korektnoj igri”.

“Moram napomenuti da uvijek navijam za tradicionalnu Crnu Goru i to je ključni razlog zbog kog sam u pomenutom meču navijao za Srbiju protiv Montenegra. Srbija i tradicionalna Crna Gora su pobijedile, a Montenegro je izgubio”, istakao je danas Mandić.

On je dodao da je zaista čudno da neko vidi nešto loše u čestitki koju je uputio reprezentaciji Srbije povodom pobjede koju je ostvarila u četvrtak veče pod Goricom.

“Još je čudnije da se neko nalazi uvrijeđenim jer sam reprezentaciji Montenegra, predvođenoj Fatosom Bećirajem čestitao na pristojnom otporu i korektnoj igri. Kod navijača selekcije koja je igrala protiv Srbije, na šalovima je dominirao natpis Montenegro, jedna od  pjesama koju najčešće pjevaju je na italijanskom jeziku i glasi “E viva Montenegro’”, u zvaničnoj najavi meča kada su se predstavljali sastavi timova u timu koji je označen kao Montenegro vrlo je precizno lakonogi Fatos Bećiraj bio prikazan kao najistureniji igrač te reprezentacije, pa sam pretpostavio da se od njega očekivalo da povede ekipu i postigne golove poput našeg Aleksandra Mitrovića iz Srbije”, istakao je Mandić.

On je dodao da zaista ne vidi kako loša namjera može biti sadržana u tome da nekome čestita na pristojnom otporu i korektnoj igri, premda je poražen i da tog nekoga zove onim imenom, kroz koje se kako tvrdi Mandić, neprestano identifikuje.

“Takođe ne vidim ništa uvredljivo što sam naveo da su predvođeni onim igračem kom je takva uloga i data”, poručio je lider NSD.

Mandić je u pet godina dao vrlo različite izjave u vezi fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com