PRETRESI POLICIJE: Evo šta je PRONAĐENO u TAKSI vozilu i automobilu ,,AUDI A6” - Volim Podgoricu

PRETRESI POLICIJE: Evo šta je PRONAĐENO u TAKSI vozilu i automobilu ,,AUDI A6”

Pripadnici Interventne jedinice su otkrili i oduzeli i dva startna pištolja tokom pretresa taksi vozila i automobila ,,AUDI A6”.

Jedan je otkriven u taksi vozilu u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica F.N. (31), M.P. (35) i V.V. (39), a drugi startni pištolj sa 11 komada metaka, kao i ručni sprej, kontrolom vozila „Audi A6“ u kojem se nalazio S.L. (29).

Policijski službenici su V.V. i S.L. izdali nalog za novčanu kaznu shodno čl. 118 Zakona o oružju.

Policija je i od dva lica, E.Ć. (19) i L.K. (21), oduzela 10 pakovanja sa heroinom i tri pakovanja sa marihuanom tipa skank.

Policija će nastaviti sa aktivnostima usmjerenim na otkrivanje, sprječavanje i suzbijanje krivičnih djela u vezi sa nelegalnim posjedovanjem oružja i narkotika i svih drugih krivičnih djela i prekršaja.

2 komentara

  1. Nice post. I understand some thing more difficult on diverse blogs everyday. It will always be stimulating you just read content from other writers and exercise a specific thing from their site. I’d would rather apply certain with all the content in this little blog no matter whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link for your web weblog. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com