CRNOGORAC TEŠKO RANJEN U BEOGRADU: Metak mu ostao u glavi, ljekari mu se bore za život - Volim Podgoricu

CRNOGORAC TEŠKO RANJEN U BEOGRADU: Metak mu ostao u glavi, ljekari mu se bore za život

Crnogorski državljanin Drago Božović (20), koji je u ponedjeljak veče teško ranjen u kriminalnoj sačekuši u Beogradu – i dalje se bori za život. Njemu je metak, prema saznanjima Novosti, ostao u glavi, stabilno je, ali su dalje medicinske prognoze neizvjesne.

Ovaj Podgoričanin pogođen je sa više hitaca u ponedjeljak oko 19 sati, ispred vrtića na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu. Prema nekim informacijama, koje su dali očevici, on je stajao sam i “kao da je nekog čekao”.

“Iznenada je naišao tamni automobil”, navodi izvor.

“Odjednom je počela pucnjava i mladić je pao. Na ulici je bilo mnogo ljudi, koji su počeli da bježe i da se sklanjaju. Bilo je dosta i onih koji su šetali kućne ljubimce. Svi su se razbježali”, naveo je on.

Teško ranjeni Božović, kolima Hitne pomoći prebačen je u Zemunsku bolnicu. Policija je nekoliko sati obavljala uviđaj, a uzimane su i izjave od očevidaca i stanara okolnih zgrada. Osim opisa automobila iz kog je otvorena rafalna paljba, niko nije mogao da kaže nešto više.

Policija je još na mjestu događaja utvrdila da se mladi Podgoričanin dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima i da je nekoliko puta privođen zbog rasturanja droge. Nova operativna saznanja navode da je iz tog razloga on i došao u Beograd. Njegovo kretanje su očigledno znali i beogradski kriminalci, kojima je “zašao” u teritoriju.

Božović stanuje na Bežanijskoj kosi nedaleko od mjesta gdje mu je napravljena sačekuša.

“Bio je prijavljen, nije živio ilegalno. Navodno, studirao je. Ipak, to je bio paravan za šverc narkotika. To su prve sumnje. Istraga još traje”, navodi sagovornik blizak istrazi.

(Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com