Autoput simbol prijateljstva i saradnje CG i Kine - Volim Podgoricu

Autoput simbol prijateljstva i saradnje CG i Kine

Projekat izgradnje auto-puta Bar Boljare predstavlja put prijateljstva i saradnje koji vodi prosperitetu Crne Gore, kazao je u razgovoru za Dnevne novine regionalni direktor za Evropu i Latinsku Ameriku u kompaniji China road and Bridge corporation (CRBC) Gao Yuanhai.

On je Dnevnim novimama kazao da se auto-put Bar Boljare, koji gradi ta kineska kompanija, suočava sa kompleksnim zadacima, naročito kada je riječ o izgradnji konstrukcije.

“Duboko vjerujem da uz podršku Vlade Crne Gore možemo uspješno završiti projekat vijeka koji smatramo simbolom prijateljstva i saradnje”, istakao je Yuanhai, dodajući da je radove na auto-putu posljednji put obišao prošlog mjeseca i uvjerio se da je tim CRBC-a u potpunosti posvećen kvalitetu izvođenja radova, te da zaposleni rade predano kako bi projekat završili na vrijeme.

Prema njegovim tvrdnjama auto-put Bar Boljare već utiče na poboljšanje nacionalne ekonomije.

Odgovarajući na pitanje da li CRBC vidi potencijal za buduća investiranja u Crnu Goru, on ističe da su u kompaniji sigurni u napredak naše države, te da su spremni da učestvuju u poboljšanju crnogorske saobraćajne mreže i njenom interkontinetalnom povezivanju.

Zamjenik predsjednika CRBC-a Ye Chengyin je istakao da su u CRBC-iju zadovoljni kontinuiranom komunikacijom sa crnogorskom vladom i zajedničkom podrškom u implementaciji projekta.

“Vlada u Crnoj Gori poštuje ugovor. U svakom projektu ima uspona i padova, ali smo zadovoljni saradnjom”, kazao je Chengyin.

Dnevne novine

1 komentar

  1. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com