Home / NOVOSTI / Društvo / ČUDO SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Svetac spasio prijevremeno rođeno dijete

ČUDO SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Svetac spasio prijevremeno rođeno dijete

Manastirski zapisivač je, 29. aprila2006. godine, zapisao svjedočenje poklonika Đorđija Delevića iz Berana o tome kako je Sveti Vasilije spasio od smrti njegovo prijevremeno rođeno dijete:

Đorđije Delević iz Berana došao je 29. aprila 2006. godine u Manastir Ostrog sa dvogodišnjim sinom Andrijom i suprugom Tatjanom. Došli su da se zahvale Sv. Vasiliju za rođenje malog Andrije. Andrija je bio samo 1 kilogram težak kada se rodio (majka se porodila u sedmom mjesecu trudnoće).

Ljekari su, i prije rođenja, rekli da nema mnogo nade da će beba da preživi. Tanja je ležala u bolnici tokom marta 2004. godine, Otac Andrijin Đorđije je telefonom zvao o. Isaiju, a zatim je došao u Ostrog, gdje je bila pročitana molitva kod Ćivota Svečevog.

Mali Andrija je rođen carskim rezom upravo u trenutku čitanja molitve pred Ćivotom Svetog Vasilija. Poslije prijevremenog rođenja, Andrija je dugo morao da leži u inkubatoru i zato je imao problema sa desnom stranom tijela, ali je sada dobro, slava Bogu i Sv. Vasiliju!

 

Check Also

GRIP UBIJA U CRNOJ GORI: 10 preminulo od zarazne bolesti, među žrtvama i vakcinisana žena!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *