FILMSKI PRETRES U TIVTU! Policija upala u kuću, S.J. bacao ORUŽJE KROZ PROZOR - Volim Podgoricu

FILMSKI PRETRES U TIVTU! Policija upala u kuću, S.J. bacao ORUŽJE KROZ PROZOR

Tivatska policija uhapsila je S.J. (35) iz Bijelog Polja, koji živi u Tivtu, koji važi za bezbjednosno interesantnu osobu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, S.J. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Policijski službenici su prethodno izvršili pretres stana i drugih prostorija u Tivtu koje koristi S.J. Tom prilikom izuzet je pištolj M57 cal. 7,62 mm, izbrušenog fabričkog broja, u čijem okviru se nalazilo osam metaka, a koji je S.J, sumnja se, bacio sa terase u dvorište neposredno prije nego što su policijski službenici ušli u stan, a što su vidjeli policisjki službenici koji su učestvovali u pretresu i bili zaduženi za opservaciju terena oko stambenog objekta u kojem S.J. stanuje”, stoji u saopštenju policije.

Osim pištolja, oduzete su i druge stvari pronađene u stanu tokom pretresa: pet mobilnih telefona koji će, zajedno sa pištoljem, biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

S.J. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

1 komentar

  1. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com