NESREĆA NA VRANJINI: Izvučeno tijelo djevojčice, sjutra nastavak potrage - Volim Podgoricu

NESREĆA NA VRANJINI: Izvučeno tijelo djevojčice, sjutra nastavak potrage

Ronioci su danas oko 12 sati i 30 minuta izvukli tijelo dvanaestogodišnje djevojčice N.K. koja je stradala kada se prekjuče prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru.

Pod vodom su tijela djevojčicinog oca i Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je pokušao da spasi porodicu Kumburović. Potraga je za danas završena, a kako je za Portal RTCG saopštio Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele, biće nastavljena sjutra.

“Nastavićemo potragu sjutra u 8 sati i 30 minuta. Danas je deset naših ronilaca učestvovalo u potrazi. Uslovi su i danas bili loši, zbog loše vidljivosti i zbog brzog vodotoka rijeke. Uprkos lošoj vidljivosti, uspjeli smo da pronađemo tijelo djevojčice,” rekao je Mijajlović za Portal RTCG.

Podsjetimo jutros je nastavljena potraga za osobma koje su nestale kada se prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru. Kako je saopšteno iz MUP-a ronioci savremenim sonarom Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju detaljno pretražuju korito.

Direktor Nacionalnih parkova Elvir Klica, kazao je, gostujući u Jutranjem programu TVCG, da su na terenu danas sve službe.

“Novina je da će danas doći ronioci sa sonarima da se uključe u potragu, tako da se nadamo da će biti boljih rezultata”, kazao je Klica.

U današnju potragu su uključene spasilačke službe Nacionalnog parka Skadarsko jezero, pripadnici Službe zaštite i spašavanja Podgorica, ronioci Regionalnog centra iz Bijele, policija, kao i građani.

U akciju je bio uključen i helikopter Avio-helikopterske jedinice MUP-a.

(Rtcg)

2 komentara

  1. of course like your web site but you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the truth on the other hand I will surely come again again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com