AKCIJA U HOTELU HILTON! Policija upala i UHAPSILA PODGORIČANINA zbog pucnjave! - Volim Podgoricu

AKCIJA U HOTELU HILTON! Policija upala i UHAPSILA PODGORIČANINA zbog pucnjave!

Crnogorska policija je danas u hotelu Hilton, u Podgorici uhapsila Milića Minju Šakovića (31), pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe, i protiv njega podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je sa Kotoranima Jovanom Jovicom Vukotićem (38) i Igorom Dedovićem (42), pokušao, u martu 2016. godine, da ubije ubije Vojina Stupara i Miloša Radonjića.

Igor Dedović je u bjekstvu, dok se Jovan Vukotić nalazi u pritvoru u Srbiji.

“Sumnja se da je Šaković zajedno sa Dedovićem i Vukotićm, 27. marta 2016. godine, počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu Kotorana Vojina Stupara i Miloša Radonjića. Naime, na jednom parkingu u naselju Rakite u Kotoru, tog dana, osumnjičeni su presjekli svojim vozilom put Stuparu i Radonjiću koji su bili vozilu. Tada je Vukotić iz pištolja, marke škorpion cal. 7,65mm u pravcu Miloša Radonjića ispalio više hitaca. Stupar i Radonjić su uspjeli da izađu iz vozila i krenuli su prema obližnjoj pekari.  Dok su pokušavali da pobjegnu u Stupara i Radonjića istovremeno su pucala sva trojica osumnjičenih”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon što su ispalili više hitaca u pravcu Stupara i Radonjića, Šaković, Dedović i Vukotić su svojim vozilom pobjegli sa lica mjesta.

Tom prilikom Stupar je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, dok je Radonjić ostao nepovrijeđen.

Osumnjičeni su, navodno, pripadnici škaljarskog klana iz Kotora.

“Na osnovu svih prikupljenih personalnih i materijalnih dokaza, u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgrici, danas je Milić Šaković uhapšen, dok su krivičnom prijavom obuhvaćeni Jovica Vukotić i Igor Dedović”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

CDM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com