GRUJIĆEVA UPECALA BOGATAŠA: Katarina i dalje ne pokazuje lice novog momka, a evo šta on sve POSJEDUJE! (VIDEO) - Volim Podgoricu

GRUJIĆEVA UPECALA BOGATAŠA: Katarina i dalje ne pokazuje lice novog momka, a evo šta on sve POSJEDUJE! (VIDEO)

Katarina Grujić već neko vrijeme na društvenim mrežama ne krije da je ponovo u emotivnoj vezi, ali, po svom običaju, identitet svog novog emotivnog partnera krije.

U pitanju je izvjesni izvesni S.J., bogati biznismen iz Bosne, direktor jedne od najprofitabilnijih firmi u tuzlanskom regionu.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Njegova porodica je izuzetno imućna, posjeduje veliki broj benzinskih pumpi i važi za jednu od najcijenjenijih u susjednoj državi. Katarina je, prema pisanju “Sveta”, navodno prošle nedelje bila u Tuzli gdje je upoznala porodicu svog dragog.

Da je i on ozbiljan kada su namjere prema Grujićevoj u pitanju, govori i to što koristi svaku priliku da dođe u Beograd kako bi što više vremena proveo sa pjevačicom.

Kurir.rs

2 komentara

  1. Koja je ovo sidasica. Kakvi su ovo naslovi? Da nam izludjujete cerke i zene? Pa necemo se cudit, ako tome biznismenu ekslodira auto ili ga snajperski metak pogodi. Znamo se! Vi novinari ne mozete vise da slazete ni djete u jaslicama, a kamoli odrasle ljude. Ova je elitna prostitutka i to zna cijeli balkan. A ovakve naslove i kao vijesti, doticna sama placa preko korumpiranih novinara. Ova cura je zastidje, izvor hepatitisa i zarade. A uskoro ce poceti lice da joj otpada, kao Majkl Dzeksonu. Nos cemo da joj kupimo sa poda, jer je toliko operisana da vise nema prirodne koz ena njenom licu! Fuj…

  2. I simply couldn’t go away your web site prior to suggesting that I extremely loved the usual info an individual provide on your visitors? Is gonna be again frequently to check up on new posts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com