Prva banka: Kaspija nije naš klijent, račun postoji samo u mašti i lažima Kneževića - Volim Podgoricu

Prva banka: Kaspija nije naš klijent, račun postoji samo u mašti i lažima Kneževića

Duško Knežević, lice sa međunarodne potjernice, optužuje Prvu banku da, kako kaže, učestvuje u otimanju njegove imovine i to preko kompanije Kaspija.

Istine i javnosti radi iznosimo činjenice.

“Kaspija nije nikada imala račun u Prvoj banci, niti bila klijent Prve banke. Račun postoji samo u mašti i lažima Kneževića. Prva banka nikada nije imala nikakav kontakt sa Kaspijom i poslovala sa njima. Duško Knežević spinuje da će se iz poslovanja sa Kaspijom otkriti “naše kriminalne veze”. O kriminalnim poslovima u vezi sa Kaspijom čitamo, međutim, kао i ostatak javnosti, iz medija. Tiču se Duška Kneževića i toga što je prevario poslovne partnere i pokrao sopstvenu banku.

Prva banka nema nikakve veze sa tim.

 

Činjenicа је da je medijski dozvoljeno svakome da plasira laži, bezodgovorno i manipulativno. Knežević to koristi da skrene pažnju sa sopstvenog odnosa sa Kaspijom i činjenice da je poslovno suicidnim postupanjem zadao konačni udarac svojoj banci. Umjesto da laže o drugima, trebalo bi da klijentima, akcionarima i zaposlenima Atlas banke objasni zašto je banku doveo pred bankrot.

 

I ne samo što je poslovno suicidan, Duško Knežević sada pokazuje sklonost i ka masovnim poslovnim zločinima. Toga bi svi u društvu trebalo da budu svjesni.

 

Što se Prve banke tiče – posljedica brojnih poslovnih i političkih kampanja vođenih protiv nas u posljednjih deset godina za rezultat ima da smo najkontrolisanija banka u sistemu. Kroz brojke to izgleda ovako – 20 timova, najmanje 400 kontrolora, inspektora i istražitelja bankarskih, revizorskih, tužilačkih, provjeravalo je, neprestano, naše poslovanje. Iako nam je to ponekad otežavalo svakodnevne aktivnosti, vredjelo je rezultata. Crno na bijelo – naše poslovanje u skladu je sa zakonima i regulativom.”  Poručuju oni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com