Nek ne brine Beba, nama Ranko treba - Volim Podgoricu

Nek ne brine Beba, nama Ranko treba

Funkcioner SDP-a Marin Radojević, reagovao je danas na izjavu nekadašnje poslanice DPS-a Ljubice Džaković, istakavši da SDP nikada nije uvozila, za razliku od drugih, politiku i lidere. Džaković je danas u izjavi „Danu“ saopštila da bi SDP bila „dobra partija, ako bi se otarasila Ranka Krivokapića“.

„Socijaldemokratska partija veoma cijeni  doprinos gospođe Džaković  politici svoje partije, posebno tokom ratnih devedesetih koje su bile obilježene ćeranjima pripadnika drugih vjera i nacija. Zato bi bilo svrsishodnije da usluge političkog konsaltinga usmjerava prema nekom drugom, recimo prema “ratnim” drugovima iz svoje ili nekih drugih partija“, navodi Radojević u reagovanju.

Što se tice SDP i njenog predsjednika, neka ona  i ostali iz partijskog podmlatka,  a i potencijalno drugi dušebrižnici, ne brinu puno. SDP-u, za razliku od nekih drugih, nikada sa strane nijesu uvozili ni lidere ni politiku.

„Upravo zato je politika SDP jedina stabilna od 1990. godine do danas. A to će reći, gospođo Džaković državotvorna, evropska i evroatlantska politika. Takva je bila, uprkos Vama i Vašima, takva jeste i takva ce biti. Ako je za Vas takva politika ucjena, logički zaključujemo da imate neku drugu politiku, pa bi bilo dobro da je javnosti saopštite .

Da budemo do kraja iskreni – gđi Džaković bi  bilo najpametnije da se drži lokala i pozabavi  malo više upravo svojim Pljevljima, nakon renesansne ere “dobrih momaka” u njenom gradu, zaključio je Radojević.

 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com