Sjutra u parlamentu premijerski sat - Volim Podgoricu

Sjutra u parlamentu premijerski sat

Premijer Milo Đukanović sjutra će u parlamentu odgovarati na pitanja poslaničkih klubova.

Predsjednika Pozitivne Crne Gore Darko Pajović interesuje koje će biti konkretne aktivnosti Vlade u vezi zagađenosti životne sredine u Pljevljima. 

Nezavisni poslanik Mladen Bojanić pitaće premijera o opravdanosti sklapanja ugovora konsultanstskih ugovora Elektroprivrede Crne Gore od 2010 do 2013 godine, u iznosu od 15 miliona eura.

Poslanik Demokratske partije socijalista Milutin Simović pitaće predsjednika Vlade o smjernicama ekonomske politike u 2015. godini, a Borislav Banović iz Socijaldemokratske partije o koncesijama za proizvodnju ugljovodonika.

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić pitaće Đukanovića o sredstvima za konstituisanje obaveza na osnovu Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom i projektima za koje su ona utrošena.

Poslanika Liberalne pratije Andriju Popovića interesuje da li u skupštinskoj proceduri treba da bude predlog zakona o poništavanju odluka Podgoričke skupštine, dok će Almer Kalač iz Bošnjačke stranke pitati o statusu radnika koji su zbog stečaja ostali bez posla.

(Analitika, foto arhiva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com