Brana za brkove - Volim Podgoricu

Brana za brkove

Imati prave fine brkove i bradu je jedno od najsvetijih obilježja svakog njegovanog macho muškarca (i pokoje žene, naravno, kod nas nema mjesta diskriminaciji), a s toliko velikom moći dolazi i ogromna odgovornost. Morate ga paziti i maziti, uređivati, rezuckati i štititi od opasnih elementarnih nepogoda, a te su nježne nadusno-podnosne dlačice posebno osjetljive na gotovo destruktivnu tečnost u vidu piva, vina, sokova, čajeva, vrućih čokolada i ostalih pića koja se piju iz poveće čaše. Zašto? Stvar je osnova mehanike: čim nagnete čašu kako biste u grlo sipali okrepljujuću tečnost, ona dolazi u dodir s vašim brkom, kvasi ga i pretvara u loš sunđer koja se cijedi kao gubica kakvog bijesnog psa. Je l’ to zaista način da jedan gospodin pije svoje piće?
Američka firma Whisker Dam nudi istoimeni proizvod koji bismo najlakše mogli prevesti kao “brana za brkove. Radi se o ručno izrađenoj, pljosnatoj, bakrenoj barijeri koja se natakne preko ruba čaše tako da ostavi dovoljno prostora za protok tečnost do usta korisnika, pritom držeći njegove brkove sigurno zaštićenima.
Dolazi u univerzalnoj veličini koja odgovara gotovo svakoj čaši, a sam je metal zaštićen netoksičnim premazom i patinom koja daje šmek Divljeg Zapada. Pa eto, ako i sami imate ovaj problem ili znate nekoga brku koji se muči sa svojim pivom, Whisker Dam može biti vaš za svega 20 dolara . Ako ništa drugo, barem je originalan poklon!
 
(Idesh!)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com