Mandić:Naša je nada prelazna Vlada - Volim Podgoricu

Mandić:Naša je nada prelazna Vlada

Prelazna vlada je jedno od najvažnijih sredstava koje je još ostalo na raspolaganju opoziciji i gađanima da se zaustavi teška politička, ekonomska, socijalna i moralna i svaka druga kriza koja potresa Crnu Goru, kazao je u izjavi za Dan lider Nove srpske demokratije i član predsjedništva DF-a Andrija Mandić.

Prema njegovim riječima, saglasno odlucci predsejdništva, DF će uskoro početi razgovore sa građanima i ostalim subjektima u vezi sa prelaznom vladom i eventualnim organizovanjem masovnih građanskih protesta.

– Narednih dana krenućemo na teren da od građana tražimo podršku za našu ideju formiranja prelazne vlade. Jedan od zadartaka te vlade bio bi zaustavljanje ekonomskog sunovrata i teške dužničke krize u kooj se nalazi Crna Gora. Tražićemo i podršku za našu ideju da ta prelazna vlada pripremi naredne parlamentarne izbore u Crnoj Gori. Vlast krade na izborima, samim tim dobijamo Vladu bez legitimiteta a onda i neodgovorne ljude na funkccijama koji povlače štetne političke poteze i nanose štetu svim građanima Crne Gore – kazao je za Dan lider Nove.

Mandić je istakao da će  o konceptu prelazne vlade najprije razgovarati sa građanima, svojim pristalicama.

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com