Bane Mojićević je pobjednik druge sezone šoua TLZP! - Volim Podgoricu

Bane Mojićević je pobjednik druge sezone šoua TLZP!

Pobjednik druge sezone šoua “Tvoje lice zvuči poznato” je Bane Mojićević. Folk pjevač će iznos od 28.000 evra pokloniti humanitarnom fondu Novog Beograda “Budi human”.

“Za svu dječicu kojoj je pomoć neophodna, da što prije ozdrave, igraju se i pjevaju sa nama. Hvala svima vama koji ste glasali za sve nas. Naravno, znate zbog čega smo svi ovdje. Hvala vam do neba”, rekao je Bane. 

U finalu su se pored Baneta borili Jelena Gavrilović, Elena Risteska, Katarina Bogićević i Nenad Okanović Oki.

U nedjelju uveče produkcija je spremila nekoliko iznenađenja. Pored toga što je Ana Kokić podsjetila sve gledaoce zbog čega je ona pobjedila u prethodnoj sezoni, publici je zapalo za oko i to što se Marija Mihajlović nije pojavila na svojoj žirijskoj stolici. Ona je svoje razloge navela u otvorenom pismu javnosti.

Ipak, dobro raspoloženje nije nedostajalo, a žiri, voditelji i takmičari koji nisu prošli u finale su dali sve od sebe da ovo bude sezona za pamćenje.

2 komentara

  1. Nice post. I understand some thing more difficult on diverse blogs everyday. It will always be stimulating you just read content from other writers and exercise a specific thing from their site. I’d would rather apply certain with all the content in this little blog no matter whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link for your web weblog. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com