Ana Nikolić: Više ne tražim bogate! - Volim Podgoricu

Ana Nikolić: Više ne tražim bogate!

Ranije sam vjerovala da moj idealni mora da bude i najmoćniji, i najljepši, i najuspješniji… Ali, život me je više puta demantovao.

Ovako  započinje razgovor Ana Nikolić (36), pjevačica koja će godinu za nama pamtiti kao jednu od najuspješnijih na poslovnom planu, ali i kao prekretnicu u emotivnom životu.

– Mislila sam da moj muškarac mora da bude najbogatiji i da ima sve ostale osobine sa prefiksom naj. S vremenom i s godinama, te forme su otišle u neki drugi plan. Sada mi je samo važno da nam se duše sretnu. To nema veze ni sa izgledom ni sa statusom. Mislim da se partneri biraju podsvjesno i sudbinski. Promijenili su mi se prioriteti. Vjerujem da to ima veze i sa promenom mog unutrašnjeg stanja. Vratila sam se sebi, onakvoj kakva sam bila, kako sam odgajana, odakle sam krenula… U nekom trenutku sam se, rekla bih, pogubila.

Ovakvo naše društvo i javni život nameće nam neke stvari koje nisu po mojim mjerilima. U njima se nisam snalazila najbolje, ali, evo, uspela sam da se vratim na pravi put. Prošla godina je bila godina velikog sazrijevanja za mene. Najvažnije u životu je ne izgubiti sebe i srećna sam što sam uspjela da poređam stvari po važnosti i izabrala sam jedini pravi put – kaže atraktivna Paraćinka.
Ona ne krije da bi voljela da se u 2015. uda i stvori porodicu.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com