Cakan ispratio radnike, dobili luksuzne kabine! - Volim Podgoricu

Cakan ispratio radnike, dobili luksuzne kabine!

Nakon što ih je šokirao poklon vaučerom za krstarenje Mediteranom, vlasnik Cakan sport prodavnica ispratio je svojih 14 radnika na put za Đenovu odakle kreću na plovidbu najluksuznijim kruzerom MSC-a.

Na parkingu ispred hotela Princess u Baru, sa prvim mrakom okupili su se radnici lanca prodavnica sportske opreme Cakan sport koje je poslodvac Radomir Novaković uoči Nove godine nagradio desetodnevnim krstarenjem kruzerom Splendid. Ne baš svi, jer će nagrađeni radnici iz prodavnica u Tivtu, Budvi, Kotoru i Herceg Novom uskočiti u autobus koji ih vodi preko Hrvatske do Italije, u svojim gradovima.

Ispraćaju su, pored roditelja i rodbine putnika prisustvovali i Novaković i vlasnik agencije Alegra preko koje je odrađen čitav aranžman Mihailo Vukić. Uoči odlaska, Vukić je sve putnike u autobusu obradovao informacijom da im je agencija Alegra obezbijedila sobe na balkonu Splendida, što znači da će u ljepotama Mediterana uživati u najboljem (i najskupljem) pogledu sa najluksuznijeg kruzera italijanske kompanije.

Od ekipe iz Cakan sporta saznali smo da će iz Đenove otploviti u nedjelju, nakon prespavane noći u Veneciji, piše Mondo.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com