U Parizu nema mira! - Volim Podgoricu

U Parizu nema mira!

Naoružani muškarac je danas oko podne uzeo za taoce nekoliko ljudi u pošti u Kolombu u blizini Pariza, saopštili su policijski izvori, a za sada nema naznaka da li je taj incident povezan sa prošlosedmičnim islamističkim napadima, prenose francuski mediji.

Talačka kriza je počela nešto prije 12 sati, kada se muškarac sa “ratnim oružjem” (bombe i “kalašnjikov”) zatvorio u prostorijama pošte, kako je rekao jedan od policijskih izvora, koji nije mogao da precizira koliko se osoba nalazi unutar pošte.

Neki od policijskih izvora navode da najmanje jedna naoružana osoba drži kao taoce dvije do pet osoba, prenosi “Figaro”.

Jedan helikopter bezbjednosnih službi nadzire ovu zonu.

Kako se vidi na fotografijama postavljenim na Tviteru, na listu mjesta se nalazi veliki broj policajaca, kao i predstavnika tužilaštva.

Agencija Tas navodi, pozivajući se na francusku televiziju BFM, da je “identifikovani muškarac” uzeo taoce u pošti u Kolombu i da incident nije terorističkog karaktera.

Istovremeno, mediji navode da je otmičar naoružan oružjem malog kalibra i da je uzeo sedam od osam talaca.

1 komentar

  1. The elegance of those blogging engines and CMS platforms may be the lack of limitations and ease of manipulation that permits builders to put into action prosperous subject material and ‘skin’ the site in this kind of a way that with really little effort a single would in no way observe what it truly is generating the website tick all without having limiting content and effectiveness.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com