Kristen Stjuart: Tvajlajt me proslavio - Volim Podgoricu

Kristen Stjuart: Tvajlajt me proslavio

Prošlo je dosta godina od kada je radila na Tvajlajt sagi ali je slava koju je stekla tim filmom i dalje prati. Kristen Stjuart kaže da ne želi da se distancira od tih filmova iako je njena karijera krenula drugim tokom.

Ona priča sa sjetom o filmovima koji su je proslavili: “To su bile moje godine koje bih inače provela u srednjoj školi. Iskrena sam u svemu što radim. U suštini ja nemam plan. Veoma sam impulsivna, idem od jedne stvari ka drugoj. Posle Tvajlajta, ja sam postala ono što jesam danas. Ne distanciram se od toga, samo pokušavam da radim na kul projektima.”.

Prošlog oktobra ona je pričajući o filmovima Tvajlajt izjavila za magazin E!: “Bilo je to nešto zaista lično nekoliko godina, to je bilo pet godina mog života. Ne znam kako to sve da zaokružim i zaključim šta sam time dobila. Radila sam godinama na filmovima koji su nam uzeli toliko toga ali u isto vrijeme nismo sa snimanja otišli prazni. Očigledno, i na privatnom planu otvorilo je mnoga vrata, ali sam i postala ono što jesam danas zahvaljujući tim filmovima.”.

(Bravo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com