Home / NOVOSTI / Svijet / Talibani ubili bivšeg dečka Britni Spirs!

Talibani ubili bivšeg dečka Britni Spirs!

Džon Sundahil, odlikovani pilot helikoptera i bivši partner Britni Spirs ubijen je u Avganistanu, a “Mirror” javlja kako su ga ubile talibanske snage.

Tijelo ubijenog pilota prevezeno je u SAD, gde je porodica održala malu misu za preminuloga u budističkom hramu u Los Anđelesu.

– Džon je bio budista pa smo u skladu s njegovim željama održali pogreb u budističkom hramu – dodaje Džonov brat Karl.

Džon Sundahil javnosti je poznatiji po svojoj vezi s Britni Spirs. Par se upoznao nakon grupne podrške za alkoholičare 2007. godine u Los Anđelesu, a slavna pevačica javno mu je zahvalila na ulozi koju je odigrao u njenoj borbi protiv alkoholizma, prenosi Index.hr.

Sundahil je upravljao helikopterom na području Kabula, gde je u privatnom aranžmanu mjesecima prevozio službenike širom Avganistana. Karl Sundahil, brat ubijenog pilota, rekao je kako je 44-godišnji Džon u Avganistan otišao kako bi pomagao ljudima.

– Slomljeni smo, Džon je tamo otišao kako bi pokušao da popravi zemlju. Pokušavao je pomoći ljudima, često je govorio kako je zemlja zapala u stanje haosa – kazao je Karl.

– Bio je na putu iz Kabula prema obližnjoj lokaciji, kada je njegov helikopter srušen. Državni službenici rekli su nam kako su to učinili talibani. Moji roditelji su veoma stari, pa znamo da je ovo i njima teško palo – rekao je brat ubijenog pilota

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com