Talibani ubili bivšeg dečka Britni Spirs! - Volim Podgoricu

Talibani ubili bivšeg dečka Britni Spirs!

Džon Sundahil, odlikovani pilot helikoptera i bivši partner Britni Spirs ubijen je u Avganistanu, a “Mirror” javlja kako su ga ubile talibanske snage.

Tijelo ubijenog pilota prevezeno je u SAD, gde je porodica održala malu misu za preminuloga u budističkom hramu u Los Anđelesu.

– Džon je bio budista pa smo u skladu s njegovim željama održali pogreb u budističkom hramu – dodaje Džonov brat Karl.

Džon Sundahil javnosti je poznatiji po svojoj vezi s Britni Spirs. Par se upoznao nakon grupne podrške za alkoholičare 2007. godine u Los Anđelesu, a slavna pevačica javno mu je zahvalila na ulozi koju je odigrao u njenoj borbi protiv alkoholizma, prenosi Index.hr.

Sundahil je upravljao helikopterom na području Kabula, gde je u privatnom aranžmanu mjesecima prevozio službenike širom Avganistana. Karl Sundahil, brat ubijenog pilota, rekao je kako je 44-godišnji Džon u Avganistan otišao kako bi pomagao ljudima.

– Slomljeni smo, Džon je tamo otišao kako bi pokušao da popravi zemlju. Pokušavao je pomoći ljudima, često je govorio kako je zemlja zapala u stanje haosa – kazao je Karl.

– Bio je na putu iz Kabula prema obližnjoj lokaciji, kada je njegov helikopter srušen. Državni službenici rekli su nam kako su to učinili talibani. Moji roditelji su veoma stari, pa znamo da je ovo i njima teško palo – rekao je brat ubijenog pilota

2 komentara

  1. Spot lets start work on this write-up, I honestly believe this website needs additional consideration. I’ll oftimes be once more to read considerably more, thanks for that info.

  2. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have created some nice practices and we are looking to trade techniques with other folks, please shoot me an email if interested.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com