Mandić: Sa Lekićem nismo u nezboru - Volim Podgoricu

Mandić: Sa Lekićem nismo u nezboru

Stanje u Demokratskom frontu je redovno, taj politički savez ima budućnost, a Nova srpska demokratija će se truditi da bude, pošten ortak u svakom poslu, saopštio je lider NOVE Andrija Mandić. On je gostujući u emisiji “U Centar”, Televizije Crne Gore, kazao da između njega i lidera PzP-a Nebojše Medojevića s jedne i lidera Fronta Miodraga Lekića s druge strane, na posljednjoj sjednici Predsjedništva DF-a, nije bilo varnica, već samo rasprave i analize.

Mandić kaže da je stanje u DF-u “redovno” uprkos nedavnoj izjavi Miodraga Lelikća da će preispitati dalje djelovanje u Demokratskom frontu, ukoliko se ne budu poštovali principi na kojima je taj politički savez ustanovljen.

“Mi imao program, mi smo, ne jedna stranka, već politički savez sastavljen od više konstituenata, prosto se, vjerujem, svako trudi da taj savez bude što jači”, saopštio je Mandić.

Uprkos razlikama unutar DF-a, Mandić vjeruje u budućnost tog saveza.  “Ja sam siguran da DF ima budućnost. NOVA će se truditi da bude, pošten ortak u svakom poslu, ne samo kolegama iz DF-a nego svima u opoziciji koji hoće da mijenjaju režim”, saopštio je Mandić.

On vjeruje i da Lekić neće napustiti Front.

“Lekić je posebno značajan za NOVU, jer je on bio predsjednički kandidat, on je pobijedio na izborima, on je dokaz da DPS krade izbore”, saopštio je Mandić.

Na pitanje da li je na posljednjoj sjednici Predsjedništa DF-a bilo “varnica” između njega i Nebojše Medojevića sa jedne i Miodraga Lekića sa druge, Mandić odgovara:

“Toga nije bilo. Mi raspravljamo o različitim stvarima bilo je razgovora i o centrima moći koji bi željeli da utiču na politiku DF-a, ali to ne možemo opisati kao svađu to je jedna analiza koji postiji u svim političkim strukturama”, pojasnio je Mandić.

(rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com