UBISTVO BEĆIROVIĆA: Šaranoviću pritvor, Bulatović na slobodi - Volim Podgoricu

UBISTVO BEĆIROVIĆA: Šaranoviću pritvor, Bulatović na slobodi

 

Više državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje Danilovgrađaninu Marku Šaranoviću, osumnjičenom za ubistvo biznismena Dragana Bećirovića, dok će se Milan Bulatović, osumnjičen za saučesništvo, braniti sa slobode.

Budvanska policija podnijela je Višem državnom tužilaštvu krivične prijave protiv Šaranovića i Bulatovića zbog sumnje da su, prije četiri godine, ubili Bećirovića.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, Šaranović je osumnjičen da je izvršio krivično djelo teško ubistvo, a Bulatović za krivično djelo „teška tjelesna povreda putem pomaganja u pokušaju, u sticaju sa krivičnim djelom neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca“.

Osumnjičeni su, nakon hapšenja, sprovedeni Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

„Šaranoviću je, nakon saslušanja, određeno zadržavanje i protiv njega biće predloženo određivanje pritvora sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici“, kaže se u saopštenju. 

Tužilac je, kako se navodi, odlučio da se Bulatović, koji je prijavljen za krivična djela za koje se primjenjuju odredbe Zakonika o krivičnom postupku o skraćenom postupku, u daljem toku postupka brani sa slobode.

„Današnja akcija rezultat je višemjesečne saradnje Vrhovnog državnog tužilaštva – Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i službenika Uprave policije, sa ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela“, dodaje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com