IVAN IVANOVIĆ: Skinut sam zbog laži vlasnika “Informera”! - Volim Podgoricu

IVAN IVANOVIĆ: Skinut sam zbog laži vlasnika “Informera”!

Ivan Ivanović optužio je Dragana J. Vučićevića, vlasnika i glavnog urednika Informera, u javnosti poznatijeg kao „službeni glasnik“, da je svojim spletkarenjem i lažima doveo do toga da njegova emisija bude skinuta s programa TV Prva.

– Prekršio sam interni dogovor koji sam imao s Prvom i zbog toga snosim određene konsekvence, što smatram potpuno ispravnim. Ne kajem se što sam to uradio jer mi je više muka od svega što se događa u našim medijima.

Situacija je takva kakva je. Iza svega stoji spletkarenje Dragana J. Vučićevića. Da li je to direktan povod za zabranu emisije? Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju – kaže Ivanović za Kurir i dodaje:

– Nisam u sukobu s Prvom. Samo da razjasnim, njima je Dragan J. Vučićević pokušao da poturi da vodim pregovore sa RTS. Ali pošto svi znamo da je čovjek lažov, tako je i menadžment utvrdio da to nije istina. U svakom slučaju, Vučićević stoji iza uplitanja predsjednika Tomislava Nikolića – kazao je popularni voditelj, aludirajući na to da su se pojavile spekulacije da je na djelu cenzura pošto je prozvao prvog čovjeka Srbije i njegovu suprugu.

Ivanović smatra da nije uvrijedio predsjednika Nikolića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com