Cetinje: Nije suzavac nego sprej - Volim Podgoricu

Cetinje: Nije suzavac nego sprej

Zahvaljujući snimcima sa nadzornih kamera u OŠ „Njegoš“ utvrđeno je da je maloljetni A.M. u srijedu prskao sprej za odbranu u hodnicima škole. A.M. je priznao djelo, i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava.

– Pregledali smo snimke sa nadzornih kamera, i utvrdili da je A.M., inače bivši učenik naše škole a sada učenik Gimnazije,  juče nešto prije 11 časova ušao u školu navodno da se javi svojim bivšim nastavnicima i direktorici. Nakon što je otišao do zbornice,  vratio se stepenicama do prizemlja, stavio kapuljaču na glavu i na više mjesta u hodnicima škole prskao sprej za odbranu od pasa – kazala je direktorica OŠ „Njegoš“ Novka Milošević, naglasivši da je A.M.i kao osnovac bio problematičan.

Milošević je juče dala izjavu i u policiji, i oni će dalje procesuirati slučaj. Direktorica škole ne krije ogorčenje time da su pojedini mediji objavili da je u školi neko bacio suzavac.

– Nije loše što se „podigla prašina“ oko ovog slučaja jer će možda roditelji , ali i nadležne službe, povesti malo više računa o ponašanju pojedinih problematičnih učenika. Smatram ipak da nije korektno bilo napisati da je riječ o suzavcu,a da prethodno niko nije kontaktirao upravu škole – smatra Milošević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com