Mamić: Čelnici Hajduka hoće da me ubiju - Volim Podgoricu

Mamić: Čelnici Hajduka hoće da me ubiju

Čelnik zagrebačkog Dinama je priznao da se aktuelno rukovodstvo kluba iz Splita povezalo sa ljudima na vlasti i da na sve načine pokušavaju da ga strpaju živog u grob i da se ne bi iznenadio ukoliko bi neko pokušao da ga ubije.

Zdravko Mamić, čovjek poznat po tome da nema dlake na jeziku i da najčešće saspe svakom u lice šta ima, sada je otvorio dušu i u opširnom intervjuu govorio o fudbalerima Dinama, planu privatizacije kluba i želji da se povuče, ali i o pritiscima, od strane raznih političkih i interesnih grupa.

“Nema dileme da Dinamo i ja prolazimo kroz “Golgotu”. Ne glumim, ali zaista ne znam sa čime bih to uporedio. Izuzetno moćna mašinerija se formirala na dnevnom nivou i želi da Dinamo i ja eksplodiramo. Motiv? Svi znamo da je Dinamo bio simnol hrvatstva i katoličke vere u bivšoj državi i to je ostao, ali se na lokalnom nivou razvila ljubomora interesnih grupa i političkih elita koje žele da preuzmu kontrolu nad klubom – rekao je Mamić i nastavio svoj monolog.

“Ali su naišli na ljude poput Barišića i mene koji nose iskustvo iz bivšeg režima i znaju kako se to radi. Suprotstavili smo im se uspješno i nismo im dali kontrolu. Razmišljao sam mnogo o svemu, ali nisam naišao na primjer da su vrhunski rezultati i uspjeh javna scena, a pri tome mislim na politiku i medije, pretvorili u nešto suprotno”, kazao je alfa i omega “modrih”.

Mamić je već godinama na udaru i javnosti i čelnika hrvatskog fudbala, ali i navijača, a on je priznao da su pokušavali na razne načine da ga slome i otjeraju i na kraju rekao da im je jedino još preostalo da pokušaju da ga ubiju i da se ne bi iznenadio i da neko pokuša atentat na njega.

“Dinamo je najveći izvoznik i bilo bi zanimljivo videti ko je, ako neko uopšte, ostvario veći neto prihod u Hrvatskoj van granica države od nas. Ipak, najveće zlo nam je napravilo ovo rukovodstvo Hajduka i kada to kažem uopšte se ne dvoumim. Oni ne rade ništa već 3-4 godine i samo šalju anonimne prijave svim institucijama u Hrvatskoj iEvropi. Spremni su da zagade čitav hrvatski fudbal da bi prikrili sopstvenu nesposobnost i nemoć. Povezali su se sa vladajućim strukturama na čelu države i napravili nam pakao od života i radnog okruženja, ali nas nisu uspjeli slomiti. Hapsili su me dva puta, proveo sam noć u zatvoru i oba puta izašao čist. Doduše, drugi put sam morao da operišem žuč zbog stresa”, kazao je Mamić i indirektno prozvao čelnike svog rivalskog kluba da pokušavaju da ga otjeraju u grob.

Kurir sport / Jutarnji.hr

2 komentara

  1. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com