Ivanović: Velizare, vrati pare - Volim Podgoricu

Ivanović: Velizare, vrati pare

Dr Branko-Baćo Ivanović, osnivač SNP-a, predsjednik OO SNP Kotor, bivši predsjednik opštine Kotor i bivši poslanik poručio je Velizaru Kaluđeroviću da je ta partija jača od njega.

“Poručujem Velizaru Kaluđeroviću, u ime svih onih koji su  SNP i stvarali i čuvali od takvih kao što je on, u ime svih onih koji su srcem svih ovih godina branili ideju i program najčasnije partije u Crnoj Gori bez ikakvih privilegija, da je SNP jači i od njegovih i od zlih nauma njegovog šefa. Nas je uvijek vodila ideja, a njih dvojicu lični interes”, kazao je Ivanović.

On je, takođe poručio Kaluđeroviću da će sačuvati SNP. 

“Zahvaljujući tebi i ojačati, jer svi oni koju su godinama upozoravali na tvoju neiskrenost, pogotovo od 2012.godine, danas, nakon tvog odlaska, najavljuju punu političku aktivnost. Činjenica je da si od SNP-a imao samo privilegije i poslaničke mandate, ali i da si bio direktno umiješan u sve sukobe u Partiji od njenog osnivanja do danas. Konačno si priznao da ti je namjera da, kao tvoj doživotni šef, otmeš mandat Partiji koja ti je sve ove godine obezbjeđivala lagodnu egzistenciju”, istakao je Ivanović.

On je, kako kaže, očekivao da će se Kaluđerović lakše rastaviti od partije, nego od poslaničke funkcije.

“Pretpostavljao sam da se mladi Bečić ništa i ne pita, što se, takođe, potvrdilo i iz različitog odnosa prema mandatima. Na kraju poručujem, Velju Kaluđeroviću: Putuj Velizare, i ne brini za SNP, samo vrati ono što si uzeo”, naglasio je Ivanović.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com