HARD ROK KAFE Podgorica i zvanično otvorio vrata! - Volim Podgoricu

HARD ROK KAFE Podgorica i zvanično otvorio vrata!

Hard Rok Kafe Podgorica u Atlas Capital centru, prvi na Balkanu, danas je i zvanično počeo da radi!

Prvi Hard Rok Kafe u regionu, površine 800 kvadratnih metara, u kome se nalaze kafe i restoran sa 170 mjesta za sjedenje, prepoznatljivi i živopisni bar, prostrana terasa, sala za sastanke, bina za nastup bendova, kao i Rock Shop. 

Memorabilije iz Hard Rok krase zidove Hard Rok Kafe Podgorica, uključujući predmete koji su pripadali legendarnim, kao i savremenim muzičarima iz cijelog svijeta, kao npr. akustična gitara Ričija Sambore, Santanina električna gitara, Madonin Zlatni album, U2 plava denim jakna i još mnogo toga. 

Gosti Hard Rok Kafe-a Podgorica mogu uživati u svježem, veoma kvalitetnom Hard Rock osnovnom meniju, uključujući svima omiljeni Legendary Experience meni, na kojem se nalazi autentičan izbor legendarnih burgera, ali i popularna rebarca, piletina i ostali specijaliteti na meniju.

Pored hrane, Hard Rok Kafe meni uključuje Hurricane (Uragan), Margaritu, pića po recepturi poznatih, kao i Alternative Rock (bezalkoholna) pića, sva dostupna u Hard Rock suvenir čašama.

Hard Rock kokteli se spremaju na licu mjesta, kao i hrana, i autentični su kao što su to i memorabilije na zidovima. 

Takođe, Rock Shop nudi predmete inspirisane rokenrolom, kao i kolekcionarske Hard Rock Cafe proizvode u ekskluzivnom ambijentu unutar kafe-a. Proizvodi jedinstvenog dizajna, sa logotipom Hard Rock Cafe Podgorica, mogu se kupiti samo na ovom mjestu, što dodatno uvećava privlačnost svakog predmeta. 

Od osnivanja 1971. godine Hard Rok je posvećen mnogim filantropskim povodima i aktivnostima širom svijeta, a Hard Rok Kafe Podgorica takođe donosi takvu posvećenost lokalnom tržištu. U svakom Hard Rok gradu, zaposleni imaju prioritet da postanu vrijedan partner zajednice.

Sa ukupno 197 objekata u 62 zemlje, uključujući 151 Kafe,  21 hotel i 10 kazina, Hard Rock International  predstavlja jednu od najpoznatijih kompanija u svijetu

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com