Uhapšen Budvanin Miloš Perović jer je u Njemačkoj dizao kredite bez pokrića, a gradi luksuzni hotel u Petrovcu! - Volim Podgoricu

Uhapšen Budvanin Miloš Perović jer je u Njemačkoj dizao kredite bez pokrića, a gradi luksuzni hotel u Petrovcu!

Slovenačka policija uhapsila je vlasnika budvanske firme, Euromix trade, Miloša Perovića, jer je, kako se sumnja, u Njemačkoj podizao kredite bez pokrića.

Perović, čija firma gradi luksuzni hotel Rivijera Crystal u Petrovcu je, kako piše Dan, uhapšen je prije sedmicu na aerodromu u Ljubljani, a kasno sinoć mu je isticao pritvor koji mu je određen prilikom privođenja.

“Prije sedmicu je priveden crnogorski državljanin Miloš Perović po zahtjevu jedne evropske zemlje. Istražni postupak je u toku i ne možemo iznositi više detalja, jer tako zakon nalaze”, rekla je Danu šef Odsjeka za odnose s javnošću slovenačke policije, Vesna Drole.

Prema nezvaničnim saznanjima Dana, Perović je bio na službenom putovanju u Kini, a u Crnu Goru se vraćao preko Slovenije. Na aerodromu u Ljubljani slovenačka policija ga je privela.

Kako je potvrđeno listu iz više izvora, njemački istražni organi sumnjiče Perovića da je u toj zemlji podizao kredite bez pokrića.

Perović je novac za izgradnju luksuznog hotela, koji treba da bude otvoren sredinom godine, dijelom uzeo od jedne njemačke banke.

Iz Uprave policije je potvrđeno da je Perović priveden u Sloveniji, ali nijesu saopštili više detalja.

Izgradnja hotela Rivijera Crystal je zajednička investicija Budvanske rivijere i Euromix trade, vrijedna više od 32 miliona eura.

1 komentar

  1. Aw, i thought this was an extremely good post. In idea I would like to invest writing in this way moreover – taking time and actual effort to manufacture a very good article… but exactly what do I say… I procrastinate alot and no means apparently go completed.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com