Home / ŽIVOT + / Showbiz / Supruga glavnog glumca ne želi da gleda “50 nijansi sive”

Supruga glavnog glumca ne želi da gleda “50 nijansi sive”

Film “50 nijansi – Siva” učinio je Džejmija Dornana jednim od najpopularnijih glumaca svijeta, ali njegova supruga, Amelija Vorner nema želju da gleda agresivne seksualne scene u kojima njen suprug vezuje, bičuje i zavodi glumicu Dakotu Džonson. 

foto: Beta/AP

“Ona želi da mi pruži podršku i podržava moj rad… Da sam došao na premijeru sam, svakako ne bi bilo isto. Ali ne želim da vršim bilo kakav dodatni pritisak na nju” objasnio je Dornan. 

“Iako je svjesna da je u pitanju gluma, vjeruje da joj ne bi bilo prijatno da gleda pojedine scene. Ali ne mogu da je krivim jer je i meni samom bilo vrlo neprijatno kad sam ugledao svoju obnaženu zadnjicu na ekranu, pogotovo što je taj prikaz trajao duže vrijeme”, dodao je glumac.

Film “50 nijansi – Siva” adaptacija je istoimenog erotskog bestselera Erike Mičel iz 2011. godine, a režirala ga je Sem Tejlor Džonson. 

Premijera filma održana je u sredu, 12. februara, na Berlinskom filmskon festivalu a glumica Dakota Džonson za ovu priliku odjenula je elegantnu crnu toaletu koja je otkrivala samo njen dekolte.

 (B92)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com