Supruga glavnog glumca ne želi da gleda “50 nijansi sive” - Volim Podgoricu

Supruga glavnog glumca ne želi da gleda “50 nijansi sive”

Film “50 nijansi – Siva” učinio je Džejmija Dornana jednim od najpopularnijih glumaca svijeta, ali njegova supruga, Amelija Vorner nema želju da gleda agresivne seksualne scene u kojima njen suprug vezuje, bičuje i zavodi glumicu Dakotu Džonson. 

foto: Beta/AP

“Ona želi da mi pruži podršku i podržava moj rad… Da sam došao na premijeru sam, svakako ne bi bilo isto. Ali ne želim da vršim bilo kakav dodatni pritisak na nju” objasnio je Dornan. 

“Iako je svjesna da je u pitanju gluma, vjeruje da joj ne bi bilo prijatno da gleda pojedine scene. Ali ne mogu da je krivim jer je i meni samom bilo vrlo neprijatno kad sam ugledao svoju obnaženu zadnjicu na ekranu, pogotovo što je taj prikaz trajao duže vrijeme”, dodao je glumac.

Film “50 nijansi – Siva” adaptacija je istoimenog erotskog bestselera Erike Mičel iz 2011. godine, a režirala ga je Sem Tejlor Džonson. 

Premijera filma održana je u sredu, 12. februara, na Berlinskom filmskon festivalu a glumica Dakota Džonson za ovu priliku odjenula je elegantnu crnu toaletu koja je otkrivala samo njen dekolte.

 (B92)

2 komentara

  1. I’m really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A few of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any ideas to help fix this problem?

  2. Shame on you for making an additional great submit! Awesome stuff, keep up the superior work. I see a lot of potential! I wonder if you are an active user with any social networking web sites like Digg or Stumble Upon?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com