Djelovi Podgorice, Bara i Kotora sjutra bez struje, evo gdje dolaze ekipe - Volim Podgoricu

Djelovi Podgorice, Bara i Kotora sjutra bez struje, evo gdje dolaze ekipe

Zbog radova na mreži, djelovi nekoliko gradova sjutra neće imati struju, saopšteno Elektroprivrede Crne Gore.

Radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, a u slučaju loših vremenskih uslova biće odgođeni.

Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 10, u utorak 17.februara, od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kozaračke ulice I dio Zmaj Jovine ulice.

“A zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 8, u utorak 17.februara, od 9 do 14 sati, bez napajanja ostaće ulica Andrije Paltašića br.32”, navodi se u saopštenju.

Kada je riječ o Baru, iz EPCG su saopštili da će zbog radova u trafostanici 35/10 kV Končar, u utorak 17.februara, od 10 do 16 sati, bez napajanja strujom ostati Opština Bar, dio Topolice 2, naselja: Ilino, Ahmetov brijeg, Bjeliši, Žukotrlica, Šušanj.

“Zbog radova u trafostanici Obrtni depo, od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće objekat Obrtnog depoa. Potrošači dijela naselja Nišice ostaće bez struje 17.februara, od 10 do 13 sati, zbog radova na niskonaponskoj mreži Nišice izvod prema tunelu”,saopšteno je iz EPCG.

U Kotoru će zbog radova na dalekovodu 10 kV Grbalj 2, od 12 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači Kovačkog Polja, Glavatskih kućica, Bratešica i Gorovica.

“Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od 9 do 12 sati, bez struje ostaće potrošači naselja Muo-Centar, a od 12 do 15 sati, potrošači naselja Glavati. Od 11 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Dub, Naljezici, Kolozun, Čavori i Mirac”, saopštili su iz EPCG.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com