Herceg Novi: Pokušao da se spali kako bi spriječio iseljenje iz stana - Volim Podgoricu

Herceg Novi: Pokušao da se spali kako bi spriječio iseljenje iz stana

Bjelopoljac, stalno nastanjen u Herceg Novom, Dragan Korać, pokušao je danas da se spali u stanu vlasnice Natalije Čuljković, na trgu Nikole Đurkovića, u koji se bespravno uselio.

Stan se nalazi na uglu stepeništa Sima Matavulja, kralja Tvrtka i trga Nikole Đurkovića. Prinudnom iseljenju, njegovom naumu i prijetnjama prisustvovali su pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi, Hitne pomoći i Vatrogasne jedinice, kao i izvršitelj naredbe o iseljavanju Branislav Mirčić, iz hercegnovskog Sekretarijata za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine, prenosi Radio Jadran.

Korać njih smatra nenadležnim za iseljenje i zahtijeva da spor između njega i vlasnice stana bude riješen na sudu.

Kako Radio Jadran saznaje, izvršitelji su po dolasku našli zaključana vrata, a po ulasku u stan sa duplim vratima Korać je kazao da nema namjeru da izlazi, nakon čega se polio benzinom i prijetio da će se zapaliti. Mirčić je da bi se spriječila tragedija naložio obustavu iseljenja.

Korać tvrdi, da je već duže vrijeme kod Natalije Čuljković podstanar, a da nije ispoštovan dogovor između njih dvoje da će mu se dio stanarine kompezovati tako što će obavljati neke građevinske poslove za koje ga je Natalija angažovala.

Pravdu je pokušao naći na sudu, ali po riječima Koraća, druga strana to izbjegava.

Korać je saopštio da će dobrovoljno izaći u subotu 28. februara, nakon što vještak građevinske struke obavi potrebne radnje.

(CDM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com