Crnogorac ubijen u Cirihu - Volim Podgoricu

Crnogorac ubijen u Cirihu

Državljanin Crne Gore star 30 godina ubijen je jutros oko 5.15 sati u Cirihu, u ulici Vehntalerštrase broj 581.

Kako saznaje TV Vijesti, riječ je o profesionalnom MMA borcu Borisu Račiću, porijeklom iz Bara. Kako prenosi Blick.ch, pozadina ubistva je nejasna. Ubistvu je navodno prethodila svađa.

“Uprkos brzoj intervenciji medicinskih radnika, on je umro na licu mjesta. Okolnosti incidenta su još nejasne. Policija je u potrazi za svjedocima. Žrtva je 30-godišnji muškarac iz Crne Gore”, saopštila je policija u Cirihu. 

Tri muškarca koja su bila u blizini mjesta ubistva su uhapšena zbog dalje istrage. Forenzičari su pregledali i dva automobila, parkirana nedaleko od mjesta ubistva, a na jednom je primjećena rupa od metka.

“Ćerka me probudila. Čuli smo pucanj, a zatim još tri. Pogledao sam kroz prozor i vidio čovjeka kako leži na zemlji. Jedan se držao za glavu i plakao”, rekao je za Blick.ch jedan od očevidaca.

Sagovornik TV Vijesti navodi da se Račićevo ime nije povezivalo s nelegalnim poslovima poput šverca droge, ili zelenašenja te da je motiv njegovog ubistva najvjerovatnije lične prirode.

Po podacima s interneta, Račić je bio profesionalni MMA borac u srednjoj kategoriji, sedamnaesti na njemačkoj listi boraca u toj kategoriji. U profi karijeri imao je 5 mečeva u kojima je zabilježio 3 pobjede i dva poraza.   

2 komentara

  1. This writer is truly amazing with the amount of knowledge conveyed, and the in-depth descriptions used in the information. The article written would make a wonderful start for a weekly newsletter posted on the web.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com