Jugopetrol uručio ključeve automobila i stana - Volim Podgoricu

Jugopetrol uručio ključeve automobila i stana

U ime kompanije Jugopetrol AD ključeve automobila Renault Clio dobitniku Miljku Bojaniću iz Igala, kao i ključeve stana na Sv. Stasiju (Kotor) dobitniku Edmiru Purišiću iz Plava, uručio je Andreas Triantopoulos, izvršni direktor Jugopetrol AD.

Dobitnik desetog automobila mjesečne nagrade „Vozi i osvoji“, izvučen je od strane prethodnog dobitnika, dok je dobitnika stana nagradne igre „Vozi i osvoji super premija“ izvukao Ioannis Geroulanos, doskorašnji Izvršni direktor Jugopetrol AD. Izvlačenja su bila u januaru mjesecu.

Dodjela ključeva upriličena je za oba dobitnika na Sv. Stasiju. Kompanija Jugopetrol AD najavljuje da nastavlja da nagrađuje svoje vjerne potrošače sa Eko „Vozi i osvoji“ karticom, samo što će u ovogodišnjem ciklusu dobitnici birati automobil koji žele da osvoje.

Jugopetrol AD je sa nagradnom igrom „Vozi i osvoji“ krenuo 1. marta prošle godine, a nagradna igra je trajala do 31. decembra sa ciljem da se nagrade lojalni potrošači. Ovogodišnja nagradna igra će takođe početi 1. marta i trajati do kraja godine, a potrošači će kao i do sada imati dobar razlog da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći „Eko vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura.

Tokom trajanja nagradne igre „Vozi i osvoji“ dodijeljeno je 306 dnevnih nagrada, 10 automobila i stan u Kotoru.

3 komentara

  1. I’d must talk with you here. Which isn’t something It’s my job to do! I love reading an article that can get people to feel. Also, many thanks permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com