POLICAJAC POKUŠAO DA SE UBIJE Skočio kroz prozor sobe - Volim Podgoricu

POLICAJAC POKUŠAO DA SE UBIJE Skočio kroz prozor sobe

Policajac M.M. (50) pokušao je da se ubije skokom sa prozora svoje sobe u smještajnom objektu MUP u Durmitorskoj ulici u Beogradu, saopštili su u Policijskom sindikatu Srbije, prenose srpski mediji. 

Kako navode u saopštenju, policajac je zbrinut u bolnicu s prelomom butne kosti i čašice na kolenima. Riječ je o žandarmu koji je učestvovao u svim ratnim dejstvima na KiM, koji prema riječima predsjednikla ovog sindikata, već 15 godina pati od postraumatskog poremećaja.

U pitanju je ratni veteran, starješina u Posebnim jedinicama policije. Od rata ima psihičkih problema, nekoliko puta je liječen od postraumatskih posljedica ratnih dešavanja, a više puta je već pokušao i da se ubije.

U međuvremenu mu se zbog toga i porodica rasturila. Radio je bez oružja, jer se znalo o kakvoj je osobi riječ, ali je ono svakom policajcu na dohvat ruke.

Ratovao je za Srbiju, a sad je praktično prepušten sam sebi. Pošto nije primljen u jednu psihijatrijsku bolnicu vratio se u Durmitorsku, popeo u svoju sobu i skočio sa drugog sprata  rekao je predsjednik sindikata Veljko Mijailović koji apeluje da se njihovom kolegi pomogne. 

On je istakao da je Policijski sindikat Srbije peticijom od nadležnih zatražio da se riješi pitanje ratnih veterana, kojima uglavnom nije priznato učestvovanje u borbenim akcijama.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com