PRIJAVITE SE za Snow Dance sledećeg vikenda - Volim Podgoricu

PRIJAVITE SE za Snow Dance sledećeg vikenda

U toku su prijave za učešće na prvom Snow Dance festivalu, koji će se 14. i 15. marta održati na Ski centru Vučje.

Iz Ski centra Vučje su saopštili da se prijave za takmičenja u Big-airu i bordercrossu podnose na e-mail [email protected].

Kako bi se prijavili u e-mailu mora se poslati ime, fotografija, klub i krvna grupa takmičara, a po dolasku u Ski centar treba platiti kotizaciju (osiguranje) 10 eura i potpisati izjavu o riziku (maloljetnima roditelj ili ovlašćeni trener).

Takmičari će tokom festvala imati određene povoljnosti. Nakon potpisa dobiće‎ multipass, koji podrazumijeva Ski pass za vrijeme takmičenja, spavanje i hranu sa popustom od 50 odsto, gratis ručak u nedjelju i besplatan prevoz na skijalište ukoliko se odluči da spava u Nikšiću. Za klubove je moguća i nadoknada troškova prevoza (u gorivu).

Nagradni fond iznosiće najmanje pet hiljada eura. Seniorima će biti podijeljen kompletan novčani dio od dvije hiljade eura.

Pobjednik discipline snowboard cross dobiće 500, drugoplasirani 300, a treći 200 eura, najboljeg u big aira sljeduje 500, drugog 300, trećeg 200 eura, dok će ukupni pobjednik u obje discipline osvojiti ljetovanje za dvije osobe u Herceg Novom.

Ženama i djeci biće podijeljene robne nagrade, sportska oprema u ukupnoj vrijednosti od dvije hiljade eura. Posebno će biti nagrađeni najbolji domaći takmicari, istakli su organizatori.

Idealan tajming

Kako je saopšteno, u svakom slučaju sve će se odigrati od 12. do 15. marta, a idealno bi bilo da takmičari dođu u srijedu 11. marta.

U četvrtak, 12. marta planiran je prvi trening crossa, a uveče izvlačenje startnih brojeva, za 13. mart zakazane su kvalifikacije crossa i prvi trening big aira, dan kasnije održaće se finale crossa i trening big aira, a posljednjeg dana festivala, u nedjelju 15. marta finale big aira i free ride.

Iz Ski centra Vučje ranije je saopšteno da snijega ima dovoljno i da će ga biti do aprila.

Snow Dance festival se sastoji od muzičkog i sportskog dijela, a glavne zvijezde biće članovi jednog od najpopularnijih bendova regiona – S.A.R.S.

Festival će snimati više od 15 kamera, od kojih nekoliko profesionalnih, sa najgledanijih TV stanica‎. Prvi put jedno takmičenje u Crnoj Gori, kao i kompletan festival, snimaće i kamere instalirane na dronovima! Letjelice stižu zahvaljujući saradnji sa Airvorx Srbija.

Ovako izgleda dres u kome će se najbolji borderi regiona takmičiti u okviru RACE programa:

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com