ZABEOGRAD starom trasom od četvrtka - Volim Podgoricu

ZABEOGRAD starom trasom od četvrtka

Nakon što su Žjeleznice Srbije AD rekonstruisale pruge oštećene od poplava, u četvrtak, 5. marta, biće ponovo uspostavljen saobraćaj starom trasom na relaciji Bar-Beogard.

Polazak dnevnog voza iz Bara je u devet sati, iz Podgorice u 10, a iz Bijelog Polja u 12.30 sati. Dolazak u Beograd je u 19.59 sati.

“Polazak iz Beograda je u 9.10 sati, dolazak u Podgoricu u 19.24, odnosno u Bar u 20.31 sati”, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore ŽPCG.

Noćni voz iz Bara polazi u 19 sati, iz Podgorice u 20.05, iz Bijelog Polja u 22.40 sati. Dolazak  u Beograd je u 6.04 sati.

Polazak noćnog voza iz Beograda je u 20.10 sati, dolazak u Podgoricu u 6.24, odnosno u Bar u 07.38 sati.

U Željezničkom prevozu napominju da će se primjenjivati sve važeće povlastice za međunarodni saobraćaj, a takođe, od 5. Marta. Biće aktuelna povlastica Beograd Specijal, koja se može realizovati rezervisanjem karte dostavljanjem upita na e-mejla: [email protected] po kojoj će cijene karata u jednom pravcu iznositi: za sjedište u kupeu sa šest mjesta – 9.90 eura, ležaj u kabini sa šest ležaja – 14.90 eura, postelja u kabini sa tri ležaja – 24.90 eura. 

Uspostavljanjem redovnog međunarodnog saobraćaja na pruzi Bar-Beograd, vrijeme putovanja na ovoj relaciji smanjeno je za pet sati.

1 komentar

  1. Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is really frustrating. A good site with exciting content, that is what I need. Thanks for keeping this web site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com